среда, 13 февраля 2013 г.

гігієна повітря значення та види освітлення

Як  будь-яка самодостатня програма, Picture Motion Browser у свох нових версях мало чим вдрзняться вд самих раннх. Концепця та архтектура нтерфейсу залишаються все т ж.

Список доступних операцй програма виводить зразу псля закнчення встановлення, попутно пропонуючи негайно почати мпорт матералу з нося.

Прикладене ПЗ У комплект з вдеокамерою поставляться диск з дистрибутивом Picture Motion Browser верс 5.3.

Ззнатися, налаштування (так само як  творчо-технчн можливост апарату) дивують убогстю. Н тоб прискореного або нтервального режиму зйомки, н звично та снуючо в будь-який стодоларово «мильниц» технолог розпзнавання осб ... ¶ не дивно, адже даний апарат позицонуться як завгодно, але тльки не в якост любительсько камери, яка, як правило, завжди готова розважити господаря самими сучасними електронними вишукуваннями.

Рзьбовий отвр в дн корпусу, призначене для крплення штативне майданчики, розсудливо зрушено до самого об'ктиву. При такй ваз оптики крплення взагал потрбно робити на самому об'ктив, щоб камера носом не клювала.

У комплект також входять гумовий на очник, що надягаться на видошукач,  чохол з штучного хутра для захисту вд втру, пристосованим на мкрофонну систему. 

Батарея в комплект NP-FV70 мнстю 1960 мА ⋅ год дозволя вести безперервну вдео зйомку з працюючим РК-екраном протягом 190 хвилин (ого-го!). Ця цифра - не помилка. Пд час тестування камера записувала вдео на самому економному режим (9 Мбт / с), при цьому автор був змушений призупиняти запис для того, щоб очистити карту пам'ят (використовувалася 8-ггабайтна карта SDHC). Можна припустити, що при реальнй зйомц, коли запис включаться / вимикаться сотню разв, неодноразово змнюються настройки камери, коли апарат деякий час працю вхолосту, поки оператор пдшуку новий ракурс - так, за таких умов акумулятор розрядиться швидше, нж при безперервнй зйомц статично сцени. Але сама цифра - 190 хвилин! - Вселя повагу. За своми розмрами цей акумулятор вдвч менше, нж призначене для нього поглиблення в корпус камери. Таке поглиблення як би натяка: для тривало автономно роботи власник може набути ще бльш мну, , отже, бльш об'мну батарею.

Камера комплектуться 18-200 мм об'ктивом SEL-18200, що ма вбудований оптичний двох режимний стаблзатор  оптичний коефцнт збльшення 11x. Широким верхнм кльцем регулються зум, для досягнення максимального фокусно вдстан це кльце достатньо повернути навколо ос на 90 градусв. Вузьким нижнм кльцем регулються фокусування - у тому випадку, якщо ручний фокус активований в установках камери. Для запобгання випадкового зумування на об'ктив  перемикач, що блоку висування - LOCK. 

Винесений вперед мкрофон можна помилково прийняти за багатоканальний. Це не так. Дана система менуться як «Чотирьох капсульний мкрофонний все направлений стерео масив», , за задумом нженерв, покликана найбльш повно охопити звук з усх сторн. Забгаючи наперед, вдзначимо - так, звук дйсно записуться «справжнй», насичений. От тльки будь-який дотик до корпусу камери, об'ктиву, обертання регулювального колщатка, або навть скрип шкряного ремнця, чудово уловлюються цими мкрофонами , само собою, залишаються на вки в отриманому вдеозапис.

Система, за допомогою яко об'ктив крпиться до камери, називаться E-mount. Все просто: достатньо лише вставити об'ктив в пази, наявн в контактному кльц камери,  трохи повернути навколо ос. Пролунавше клацання сповстить про жорстку фксацю об'ктива. На фото нижче видно позолочен контакти, з х допомогою здйснються обмн даними мж об'ктивом  камерою. 

Перерахован кнопки втоплен врвень з робочою поверхнею, на якй вони знаходяться,  нагадують сенсорн. Це робить практично неможливим тактильне сприйняття - при зйомц доводиться вдривати погляд вд екрана або видошукача,  поглядом знаходити потрбну кнопку. А якщо зйомка вдбуваться в напвтемряв ... тльки РК-екран що свтиться  ряту. Втм, тут, швидше за все, справа практики: запам'ятати розташування цих кнопок не так вже й складно, а точкою вдлку тактильного цлком може служити центральне колщатко. Пд блоком кнопок, ближче до дна вдеокамери,  вдкидна дверцята, пд якою розташований слот для карт пам'ят Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo / SD / SDHC / SDXC. Не можна сказати, що доступ до карти пам'ят дуже вже зручний: при вдкритому РК-екран зачепити пальцями  витягнути карту досить важко. При погляд на верхню частину рукоятки в оч кидаться досить довга вдкидна кришка. Пд нею знаходяться два роз'ми для установки аксесуарв: ближче до видошукача розташований стандартний «черевик», а поряд з ним - «санчата» для встановлення фрмових аксесуарв Sony. У боковин рукоятки - ще одна дверцята, пд нею захований мкрофонний вхд. Пд рукояткою на корпус камери знаходиться вбудований динамк, досить гучний. Додатков вдгинаються заглушки розташован на правй частин корпусу камери, пд першою парою заглушок знаходяться аудо вихд для пдключення навушникв  вхд живлення; пд другою парою заглушок - HDMI-вихд  порт USB 2.0. Акумулятор вдстбаться шляхом зрушування непримтною засувки, яка знаходиться збоку вдску з акумуляторною батарею. Над цим вдском також  металеве вушко для пристбання ременя. 

Решта кнопки захован пд РК-екраном (виходить, що цей екран повинен бути завжди вдкритим). Перерахумо ц дев'ять нструментв: MENU - включення службового меню; DISP - змна режимв вдображення службово нформац на екран  у видошукач; ця ж кнопка служить для прокручування вгору в службовому меню; PLAY - переведення камери в режим плера WB - настройка балансу блого натискаться колщатко для навгац по пунктах меню GAIN - налаштування посилення (вд 0 до +27 дБ) FOCUS - настройка режиму фокусування (автоматична, ручна, DMF - пряма РФ, працю тльки в фото режим) компенсаця експозиц (вд -2,0 EV до +2,0 EV) FINDER / LCD - активаця видошукача / РК-екрану на вибр (одночасно може працювати щось одне)

Але вже зовсм скрутною бачиться зйомка цю камерою з стедкамом. Як накажете зумувати, якщо стедкам «раз  назавжди» вдрегульований саме пд ту камеру, яка пригвинчена до його майданчику? Адже найменша змна центру ваги камери тут же вплине на рвновагу вс системи! А система ця настльки точна, що регулюванням стедкама не можна займатися при закритому РК-екран камери, оскльки згодом, варто його лише вдкрити, як всю попередню працю по регулюванню можна назвати марна.Великою клькстю кнопок камера не раду: з торця у не  тльки перемикач On / Off, та кнопка змни режимв вдеокамера / фотокамера. Трохи вище розташован ндикатори, що вдображають ц режими, а у верхнй частин корпусу  кнопка Photo для створення фотознмку. РК-екран камери невинно пустий : н одн-дино кнопочки. Ах, як х тут не вистача, дублюючих кнопок, натисканням яких можна було б включати / зупиняти запис! Бльш того, даний екран - не сенсорний, все управлння здйснються кнопками, розташованими на корпус камери. Цей екран обертаться лише на 180 градусв навколо ос, а тому повернути його «обличчям» до об'кта зйомки не представляться можливим. 

Наступн рядки призначен для тих читачв, хто нколи не експлуатував подбн об'ктиви. Що входить в комплект об'ктив досить важкий, а, оскльки збльшення проводиться висуванням внутршньо частини об'ктива, то на максимальному зум довжина його корпусу збльшуться в два рази. Це серйозно зсува центр тяжння всього апарату. Даний факт серйозно ускладню зйомку, якщо вона ведеться з штатива. Так, штатив для ц камери потрбний далеко не аматорський, а професйний який жорстко утриму зафксоване положення. 

Як би там не було, але от камера в руках. Важка, з незграбними серйозними формами  мкрофонно системою незвичайно ретро конструкц, яка виступа далеко вперед. Типовий на пв професйний камкордер. Один тльки об'ктив вселя повагу свом розмром ( вагою, зрозумло). ¶ не дивно, адже об'ктив-то ... змнний. Конструкця, технчн характеристики

Вдеокамера Sony NEX-VG10Бувають реч, як так  хочеться взяти в руку. Розглянутий апарат - один з таких екземплярв. Важко сказати, чим саме зумовлено оце велике цкавсть до ц камер ... Можливо, свою роль у пдгрванн нтересу зграли довг давн ¶нтернет чутки. Звичайно, свою лепту внесло також гарне  грамотне (з точки зору маркетингу) подання камери на минулй презентац новинок Sony.   

Sony NEX-VG10 18-200 KIT - Обзоры

Вдеокамера Sony NEX-VG10

Внимание!!! Наш Киевский магазин переехал! Новый адрес: !

Вдеокамера Sony NEX-VG10 - Fotomag.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий